De grote schoonmaak is begonnen

Francois en ik zijn erg gelukkig met onze tuin. De vorige eigenaren hebben de tuin al meer dan anderhalf jaar niet aangeraakt. Het voordeel daarvan is dat we vanaf de basis een nieuwe tuin op kunnen bouwen. Het nadeel is dat de tuin helemaal overwoekerd is met onkruid.

De afgelopen dagen – en de komende waarschijnlijk ook – staan dan ook helemaal in het teken van het schoonmaken van de tuin om hem daarna te laten frezen. Om beurten zijn we na ons werk en in de weekenden dan ook wezen klussen in de tuin. Het begint al op te schieten. Over een tijdje kunnen we beginnen met het inrichten van de tuin.

Francois heeft een schitterend ontwerp gemaakt voor de tuin en we zijn er zo ongeveer uit wat we waar gaan verbouwen. De plannen liggen dus al klaar.

One thought on “De grote schoonmaak is begonnen”

Geef een reactie