Het lijkt wel spaghetti

Francois en ik hebben weer flink gewerkt in de tuin. Een heel groot deel van het onkruid is weg en de aarde die eronder ligt is diep zwart. Dat is dus goed nieuws. Vooraan in de tuin gooien we alles op een hoop. Dat is al een hele flinke hoop aan het worden, zo voorin de tuin.

We hebben het plastic van de vorige gebruikers van de tuin weggehaald en daar komt een grote warboel aan wortels onder vandaan. Wortels waarvan we inmiddels weten bij welke plant ze horen. Maar ook wortels die ons wel enigszins zorgen baren. Ze breken makkelijk en lijken zich stevig vast te zetten in de aarde. Heeft iemand een idee wat het is en hoeveel last je kunt krijgen van deze plant? Misschien ook hoe je er vanaf komt?

2 thoughts on “Het lijkt wel spaghetti

  1. Winde of “pispotjes”. Steeds alle wortels weghalen, het worden er wel steeds minder.
    Ieder stukje dat blijft zitten loopt weer uit.
    Volhouden,dan lukt het wel.

Geef een reactie