We hebben een tuin!

Ongeveer een jaar geleden hebben Tom en ik afgesproken om samen aan een moestuin te beginnen. Na enkele weken zijn we gaan kijken op de ‘pompoendag’ van volkstuinvereniging Groen Gennep. Een leuke dag, met gezellige mensen en na een rondje over het complex te hebben gelopen hebben we ons meteen ingeschreven. De wachttijd werd geschat op ruim een jaar…

Ruim een week geleden kregen we echter al bericht dat er tuintjes vrijkomen. Of we nog interesse hadden… En of! Een afspraak was snel gemaakt en sinds zaterdag 6 september zijn we de trotse eigenaar (huurder) van een centraal gelegen stukje grond van ┬▒ 100m2! Het is nog een woestijn van onkruid, maar daar gaan we de komende maanden verandering in brengen zodat we in het voorjaar van 2015 aan de slag kunnen met het kweken van eigen groenten en fruit!

Op dit moestuinblog gaan we vertellen wat ons bezig houdt, waar we tegen aan lopen, de oogst, de tegenslagen en natuurlijk de foto’s!

6 thoughts on “We hebben een tuin!

  1. Leuk! Een blog vanuit Groen Gennep! Ik ben daar zelf ook sinds een paar maanden aan het tuinieren. Ik kom snel een keer kijken. Kunnen we als beginnend tuinder misschien nog wat van elkaar leren ;-). Succes!

    1. Wat leuk Paul! We zijn vandaag even langs je tuin gelopen. Staat mooi in de verf hoor dat huisje van je. Wij zijn vooral nog heel erg het onkruid aan het weghalen.

Geef een reactie