Vakken spitten

Afgelopen weekend hebben we een grote partij tegels op de kop weten te tikken. Nu we een grote partij tegels hebben en het middenpad er ligt, kunnen we precies zien waar de vakken voor de groenten komen te liggen.  Dus nu kan het grote werk gaan beginnen!

Bij de volkstuin kun je voor weinig geld kruiwagens mest en compost afnemen. Dit kan alleen op woensdag- en zaterdagochtend. Mocht je dit vergeten, word je er vanzelf aan herinnerd… De hele volkstuin ruikt op dit moment naar mest! Ook wij hebben inmiddels de vakken bemest. nu moet alleen die mest en compost nog ondergespit worden.

Afgelopen woensdag ben ik begonnen met spitten. Ik ben achteraan begonnen, met de vakken voor de aardbeien, want die we hebben inmiddels aardbeiplantjes besteld en die komen rond het weekend. Daarna het vak voor de aardappels, want die mogen ook al de grond in. Toen ik het vak voor de plantuien klaar had, was het genoeg voor een dag. Vier vakken van de 16 vakken omgespit. Dit weekend weer verder…

Geef een reactie