Picknicktafel in de moestuin

Het is natuurlijk heerlijk om te tuinieren in onze moestuin. Maar het is ook fijn om af en toe lekker uit te rusten. Francois en ik hebben dan ook besloten om een picknicktafel te bestellen in een vrolijke kleur om lekker te kunnen relaxen in de tuin. Na wat zoekwerk op internet hebben we een groene picknicktafel besteld bij emob4garden.nl. We kozen de datum van levering en de tafel werd vlot geleverd. Daarna is de picknicktafel vlot in elkaar gezet in onze tuin. Met een bijzondere vermelding voor Geert voor alle hulp bij het in elkaar zetten.

We hebben er al erg van genoten om te relaxen aan de tafel in onze moestuin. Het is nu al de investering waard geweest. Lekker kunnen zitten in de tuin en genieten van je moestuin is immers net zo belangrijk als er mooie groente en fruit in kweken en het tuinieren zelf. Ik weet zeker dat we nog veel gaan genieten van onze picknicktafel!

3 thoughts on “Picknicktafel in de moestuin

  1. Wat een gaaf kleurtje! Ik heb zelf een hardhouten picknicktafel staan. Maar heerlijk inderdaad om even aan te relaxen šŸ™‚

  2. Wauw wat een kleurrijke picknicktafel! Zou het zelfde nooit durven om zo’n kleur te bestellen omdat “iets anders” toch altijd snel als een risico voelt. Vind toch dat jullie er geweldig aan gedaan hebben om deze kleur te kiezen!

Geef een reactie