Van Hollandse Bodem

We kregen mail, Francois en ik. Of we bekend zijn met het programma Van Hollandse Bodem van de EO. En dat het nu op tv was. Maar ook dat ze gingen beginnen aan de opnames voor het komende seizoen. Ze hadden ons blog gevonden.

We zoeken hierbij specifiek naar mensen met uiteenlopende visies op moestuinieren en koken, en vooral heel enthousiast hiermee bezig zijn. Jullie zijn hier volgens mij wel goede voorbeelden van!

Dat is natuurlijk leuk om te lezen. Het is een leuk programma waar alle ins en outs over het tuinieren worden belicht.

We hebben bedankt. Het meedoen aan het programma (en daarmee een tweede tuin erbij doen) past momenteel echt niet in ons leven. Het is natuurlijk wel hartstikke leuk als je gevraagd wordt. Francois is heel goed in tuinieren en weet er heel veel van, ik ben vooral van het koken. Samen vinden we ons dus best een leuk team!

2 thoughts on “Van Hollandse Bodem

  1. Grappig om te lezen. Hier precies hetzelfde verhaal, volgens mij zien ze bij de EO over het hoofd dat een moestuin Ć©n een blog bijhouden gewoon ontzettend veel werk is. Verder heb ik ze de tip gegeven (ben zo vrij geweest) om in het komende seizoen meer humor en snelheid te verwerken. Ben wel benieuwd wat het gaat worden šŸ˜‰

Geef een reactie