Aardappels oogsten (Frieslander)

Afgelopen weekend hebben we de vroege aardappels (Frieslander) geoogst. Ze stonden toen precies 92 dagen in de grond. Op ruim 2,5 m2 goed bemeste zandgrond had ik 21 poters gezet. Niet alle poters zijn goed opgekomen, maar de oogst valt zeker niet tegen! Opbrengst 19,6kg. Volgens mij mag ik dan niet klagen toch?

5 thoughts on “Aardappels oogsten (Frieslander)

  1. Hallo Tom en Francois. Wat leuk dat jullie ook een blog hebben. Volgde de link op de site van Groen Gennep, waar ook mijn link staat. Toevallig ook nog jullie achterbuurvrouw! (Een blogrijk stukje dus aan weerszijde van het slootje!) Groetjes Chantal

  2. Mooie opbrengst! Inderdaad erg leuk om het verloop van de groei te zien. Gaan jullie volgend jaar dezelfde soort planten of een andere proberen?

Geef een reactie