Winter-werk

Het is winter en dus kaal in de tuin… Sinds begin december zijn alle groenten geoogst en zijn alle hekwerken opgeruimd. We komen hoogstens een keer per maand langs, als we zin hebben en het mooi weer is. We zijn weer van plan om een tweedehands-kas te gaan zetten. Dat betekent dat de miskoop-kas definitief weggaat en ook de zelfgemaakte fundering eerst verwijderd moet worden. Echte winterklusjes dus. Hopelijk is het in de carnavalsvakantie niet te koud en kunnen we de kas op z’n plek zetten.

2ehands-kas

Daarnaast zijn we natuurlijk volop met de planning bezig. Welke groenten gaan we zetten? Hoe gaan we de peultjes laten klimmen? Hoe beschermen we alles tegen vogels en ander ongedierte? Kortom: ook in de winter is er genoeg te doen in de moestuin!

3 thoughts on “Winter-werk

    1. Nee, de aluminium constructie was niet stevig genoeg voor het Nederlandse weer. Daarnaast zaten de polycarbonaat platen ook niet stevig genoeg vast, waardoor ze eruit waaiden en gebroken door de hele volkstuin lagen…

Geef een reactie