Even voorstellen: Geert

Ik ben vorig jaar mijn moestuin begonnen met een goede vriend, Tom. Voor hem was het een uitlaatklep en nieuwe hobby, voor mij ideaal om samen te werken, omdat een moestuin nogal wat tijd vraagt. Om diverse redenen kon Tom er niet zo veel tijd in steken als hij gewild zou hebben. Dat vond hij zelf ook jammer. Regelmatig ging Geert mee om mee te helpen op de tuin.

Na het eerste moestuinseizoen heeft Tom aangegeven dat de moestuin voor hem lastig te combineren is met zijn werk en sociale leven. Tom is dus gestopt met zowel de tuin als dit blog. Maar ik hoef het niet allemaal alleen te doen. Inmiddels is Geert met het moestuinvirus besmet en zijn we vaak samen op de tuin te vinden. Vanaf nu zal Geert ook zijn bevindingen op dit moestuinblog posten. Welkom Geert!

Geef een reactie