Nieuwe tuin in 2018

Het is lang stil geweest op dit moestuin blog… Na een minder plezierig jaar op de volkstuin, hebben we besloten te stoppen. Met ons drukke leventje is een tuin van 100m2 op 8km afstand niet te onderhouden… Een heel jaar geen moestuin dus! Maar er is goed nieuws! In februari 2018 krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis, met tuin!

Het is nog winter, maar we zijn volop bezig met indelingen, schema’s en ideeën voor de tuin achter het huis. We willen graag een stuk siertuin en terras, maar uiteraard zal ook een groot deel van de tuin ingericht worden als moestuin. Daarnaast willen we ook graag een nieuwe kas gaan aanschaffen.

Volgend jaar gaan we dit blog dus weer een stuk actiever bijhouden! We hebben er zin in!

2 thoughts on “Nieuwe tuin in 2018

  1. Een nieuwe tuin is altijd een hele karwei om op punt te krijgen. Gelukkig dat het geen karwei is dat je tegen je zin uitvoert. Ik zit nu in mijn 4 de jaar in dezelfde tuin en ik heb toch heel wat minder taken dan mijn eerste jaar. Good luck met de nieuwe tuin. En succes met je blog.

Geef een reactie